Повномасштабна фаза війни триває вже понад 200 днів... з того часу якась частина українців втратила все людське, замовчуючи факт щоденних військових злочинів рашистів.

Регіна Тодоренко - одна з таких персон, але зараз, мабуть, її наздогнала карма, бо у своєму Telegram-каналі вона розповіла, що її син виявив психологічний розлад.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram

Перші симптоми було помічено відразу ж у той момент, коли в сім'ї з'явилася ще одна дитина. Регіна змусила малюка спостерігати за пологами. Тоді її 3-річний син заявив, що не любить, коли його без дозволу чіпають. Тому вони звернулися до психолога, на сеансі якого і було виявлено тактильну гіперчутливість.

"Такі дітки кидаються з крайності в крайність, то уникаючи дотиків, то навпаки демонструючи сильну потребу в міцних обіймах. Пару місяців тому малюк повідомив нам: "Я не люблю, коли мене чіпають без попиту". у публікації.

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Подібний розлад впливає і на емоційний розвиток, і негативно діє на нервову систему, що згодом за собою спричинить надмірну збудливість.

Регіна Тодоренко, фото: Instagram

А Регіна в цей момент раділа, бо бачила зовсім інше у його поведінці. Щось подібне – психологічний розлад – спостерігали українці з першого дня війни, коли уродженка Одеси вирішила мовчати.

Регіна Тодоренко, скріншот: Telegram

Регіна Тодоренко, скріншот: Telegram

Нагадаємо, Ані Лорак, замовчуючи про війну, зібралася до Європи, де "скасували" Олега Скрипку: "Не товаришує з кукухою"

Як повідомляв "Знай.uа", Регіна Тодоренко вирішила навчити жінок народжувати при дітях і чоловіка, потрібні чаші Тибету: "Мені це здалося"

Знай.ua писав, Андрій Бедняков наїхав на кума Лободи Анатоліча через Регін Тодоренко: "Толя, це дно"