Відома українська телеведуча та кореспондент Соломія Вітвіцька потішила українців зворушливою публікацією у соцмережі. Вона повідомила, що вирушила до лікарні, де пройшов концерт для українських дітей, батьків та лікарів.

Цю публікацію Соломія Вітвіцька розмістила на своїй сторінці в Instagram.

«Спогади про нашу яскраву п'ятницю в @ohmatdyt гріють і заряджають на цей робочий тиждень! Для діток, батьків і лікарів виступив Максимко, котрий раніше зібрав 10 тисяч, граючи на гітарі в метро! І передав їх мені на авто для ЗСУ Вперше співала Гімн України у супроводі оркестру! Дякую @kalynafolk - Ваші танці, майстер-класи - це суцільна любов!!! @morozova__official, @kapliy_marina дякую за виступи! Усі запрошені артисти відзначають, що тут найкращий шоу-балет Хто-зна, може скоро побачимо деяких діток на одній сцені з ними Фото @bundzilo.tanya», - підписала публікацію українська телеведуча.

Варто зазначити, що на сторінку відомої журналістки підписано чверть мільйона людей. Вона не змусили себе довго чекати і вирушили до розділу з коментарями.

Соломія Вітвіцька, фото з Instagram

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

«Дякуємо за ці позитивні моменти у дитячій лікарні @ohmatdyt!», «Дякуємо за радість та творчість, які ви регулярно приносите в дитячу лікарню Охматдит! Цінуємо вашу підтримку!», «Це Чудова традиція Ви всі неймовірні», «Посмішка дужє гарна приемно дивитися так тримати вдалого», «Найкращі діти и люди», - пишуть відгуки фолловери Соломії.

Коментарі на пост Соломії Вітвіцької в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Соломія Вітвіцька розповіла, як диво-машина врятувала бійців з-під обстрілу.

Нагадаємо, Соломія Вітвицька не почала мовчати і показала, чим займаються українські зірки за кордоном.