Донька народної артистки України Ніни Матвієнко радує шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. Антоніна часто розміщує свіжі та яскраві публікації, за нею стежить вже понад 100 тисяч людей.

Останнім часом Тоня Матвієнко відверто говорить про особисте життя з чоловіком Арсеном Мірзояном, і в інтерв'ю Славі Дьоміну вона навіть повідала про те, як вони задовольняють один одного на великій відстані, адже співачка тимчасово живе у Великій Британії через війну.

Матвієнко та Дьомін, скріншот з відео

Дьомін поставив Матвієнко підступне питання про те, як у них справи в сексуальному плані, адже парочка довгий час у розлуці, і вона почервоніла, наче школярка.

Артистка зізналася, що протягом 4 місяців ніхто з них не думав про інтим, проте ближче до травня вони говорили про те, як розважитися, нехай навіть і в онлайн форматі.

Популярні новини зараз

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

"Він говорив: "Я вже в прищах, як малолітка". Боже, він мене вб'є за це відео. Я пишаюся тим, що ми бережемо своє кохання. Головне, що ми зрозуміли на відстані - ніякі концерти , гроші... У нас все життя голова була заср**а цим шоу-бізнесом, все це не має значення", - сказала Матвієнко.

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко. Фото: Instagram

Зірці страшно думати про те, з чим вони залишаться, якщо втратять це кохання та сім'ю. На конкретне запитання, чи був у них онлайн-інтим, Тоня відповіла однозначно - так.

"Як він витримує... я тут. Отак і рятуємося, а що робити?", - заявила співачка.

Раніше ми писали про те, що Тоня Матвієнко зізналася, що вони з Арсеном Мірзояном бідують, не маючи грошей на життя: "У нас немає нічого"

Як повідомляв Знай.ua, Арсен Мірзоян розповів про свій шлях від працівника заводу до артиста та сварки з Тонею Матвієнко: "Відчуває потреба...."

Також портал Знай.ua писав, що Тоня Матвієнко у темряві знайшла єдиний промінь світла без допомоги Мірзояна: "А в очах сльоза..."