Фіналістка найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Юля Бельченко з прізвисько "Зайка" зараз активно розвиває свій блог у соцмережі Instagram, багато подорожує та радує шанувальників контентом про своє життя. За дівчиною слідкує понад 320 тисяч людей.

Юля Бельченко повідомила, що повернулася до України, але не сама, а зі своїм хлопцем-іноземцем. Вони прибули до Києва якраз перед тим, як окупанти розпочали масову атаку по всіх регіонах, а заселилися до квартири неподалік від місця попадання уламків ракети.

Юля Бельченко, фото з Instagram

Дівчина зазначила, що її хлопець наполовину італієць та серб, а дізнався про Україну лише декілька місяців тому, коли росія на неї напала.

"А тепер донатить нашу країну і приїхав зі мною до Києва, незважаючи на війну", - додала Юля.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Юля Бельченко

Зважаючи на все, підписникам не дуже подобається обранець Бельченко, проте причина незрозуміла і її саму це мало хвилює. Дівчина наголошує, що для початку потрібно дізнатися достовірну інофрмацію, а не кидатись гучними словами.

Скріншот із Insta Stories, Юля Бельченко

Скріншот із Insta Stories, Юля Бельченко

Раніше ми писали про те, що Юля "Зайка" із шоу "Холостяк" на першому побаченні з хлопцем одразу розставила пріоритети: "Бачу майбутнє..."

Як повідомляв Знай.ua, Юля "Зайка" з шоу "Холостяк" натягла на тіло латекс, оголила груди і "заплювала" моралістів: "Прикривають грішки..."

Також портал Знай.ua писав, що фіналістка "Холостяка" Юля "Зайка" залишила Україну і отримала дари від хлопця-іноземця: "Не питайте, чому..."