Оля Полякова – відома виконавиця, яка останні місяці активно подорожувала світом, але з однією простою метою – допомогти Україні, виступаючи з благодійними концертами.

Співачка продовжує бути учасницею грузинського аналога шоу "Танці зі зірками". Нещодавно вона показувала, який танець був виконаний в ефірі останнього випуску. А зараз поділилася частинкою своїх думок щодо цього, показавши використані вбрання.

Оля Полякова, скріншот: Youtube

"Танцювали вчора Картулі! Цей найнародніший весільний танець вважається найважчим, ми дуже намагалися, хотіли цим виступом висловити подяку та повагу Грузії! Як ви думаєте, у нас вийшло?", - пише Оля Полякова у публікації.

Вони з Максом Єжовим постали в класичному, традиційному одязі народу Сакартвело. Це чоловіча лляна сорочка, штани та черческа, а також жіноче весільне вбрання.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Оля Полякова, скріншот: Youtube

"Ви круті! Ви неймовірні! Оля, яка постава, яка постава! Плавала паркетом, як лебідочка, а Максим - справжній грузин", "Оля дуже схожа на мою ляльку з дитинства. Танець був красивий і стриманий", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Оля Полякова стала "грузинкою", заробивши свій максимум у "Танцях із зірками": вийшло вперше

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова захотіла пендаля і виступила проти шлюбу: "Не потрібні такі стосунки"

Знай.uа писав, Оля Полякова продовжує розважатися з молодим танцюристом, поки чоловік чекає дружину вдома: "Ця маленька пташка завжди зі мною"