Українець розповів, як ПриватБанк заблокував його картку та ставив із порожніми кишенями. Подробиці інциденту він розкрив у своїй скарзі на порталі Мінфін.

Українець розповів, йому зателефонували з ПриватБанку та поцікавилися, яке місце роботи він вказував під час оформлення картки. Він не зміг згадати, адже, за його словами, минули роки і він змінив багато робочих місць. В результаті картку заблокували.

ПриватБанк, фото: Знай.ua

"Карту вони, звичайно, заблокували, всі мої скарги на рахунок роботи оператора Вікторії прийняті не були, жодної допомоги з розблокування картки мені не було. Це найжахливіший банк із усіх, з якими я стикався", - поскаржився клієнт.

"ПриватБанк", фото: Знай.ua

Популярні новини зараз

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Найбільше чоловіка обурило ставлення співробітників, адже він спробував звернутися на гарячу лінію, щоб йому допомогли відновити картку, але нічого не вийшло.

"Наприкінці всіх моїх спроб додзвонитися в цю щарашкіну контору та отримати хоча б якусь допомогу, мій номер просто видалили із зареєстрованого банківського акаунту (відв'язали) і тепер я навіть у службу підтримки додзвонитися вже не можу", - обурився українець.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, українка з карткою "ПриватБанку", вцілівши в окупації, на мирній території втратила все через відсотки: "Тихий жах..."

Також наш портал інформував, українців із картками "Ощадбанку" змушують брати непотрібні послуги: "Заплатила 150 грн, аргументи не діють..."

Крім того, ми писали, ПриватБанк попередив власників кредитних карток про зміни: набули чинності нові умови.