За останній календарний рік наші читачі дізналися багато нового про сервіс "ПриватБанку" і відгуки клієнтів далеко не завжди барвисті. Цього разу один з найбільших українських державних банків вирішив "заощадити" на дві сотні гривень і не зарахувати їх клієнтці на рахунок.

Усі чудово знають, що "ПриватБанк" користується великою популярністю через величезну кількість банкоматів та терміналів поповнення по всій країні. Однак часто ці апарати сильно підводять українців, іноді у дуже відповідальний момент. Взагалі питання грошей дуже гостра тема в сьогоднішніх реаліях.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

"У терміналі, у місті Запоріжжі я поповнила рахунок на 2000 грн. Щось сталося з програмою і цифри на екрані почали "танцювати", зникати, знову танцювати, зникати, а потім висвітилося 1800 грн, замість 2000 грн. Навіть не дивно, що збій програми стався у бік "Привату".Я чекала, що цифри "дотанцюють" до тієї суми, яку я внесла - 2000 грн.Ні, 1800 грн і все.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

Я побігла у відділення банку, де фахівець зробила заяву та заспокоїла, що через 3 дні касу знімуть та повернуть гроші. Наступного дня колеги по роботі мені сказали, що "плакала моя двохсотка". Гроші вкрадуть, а з мене зроблять дурницю. Я давно звикла кілька разів рахувати гроші і я поповнювала рахунок, рахуючи гроші.", - пише незадоволена клієнтка "ПриватБанку".

Відгук невдоволеної клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, українець звинуватив ПриватБанк у присвоєнні 8000 гривень: "Це за нинішньої ситуації в країні".

Раніше повідомлялося, оформити довідку щодо інвалідності, перебуваючи за кордоном: як це швидко зробити.

Також, зарплати від 27 тисяч до 40 тисяч грн: на якій роботі запропонують гідну оплату.