Останній тиждень в Україні видався дуже дощовим, через що Дніпро вийшов із берегів, а деякі райони столиці навіть підтопило. Але не лише підвищення рівня води спричинило катастрофу, а також незаконне будівництво.

Один із мешканців ЖК "FREEDOM" поскаржився, що новобудови буквально тонуть у воді. За його словами, мер Києва Кличко "дав добро" на незаконне будівництво на території, де за планом мала бути промзона.

Жахливі наслідки є на відео. Стався прорив на старих комунікаціях, через що по території зникла вода, а Лівий берег столиці затопило.

"Ми закликаємо киян не мовчати про цю проблему. Нарешті почати активніше реагувати на те свавілля, яке твориться в нашому місті. Оскільки, спекулювання Віталія Володимировича на темі війни та "не на часі" може дуже дорого нам коштувати. Також ми вимагаємо реакції правоохоронних органів на злочинні дії міської влади на користь будівельної мафії", - додав Олег Симороз.

Природна стихія також влаштувала українцям "сюрприз". Внаслідок дощів під водою опинилися узбережжя, тротуари та лави на набережній. У КМДА попередили, що на цьому все не закінчиться, адже синоптики прогнозують сильні дощі наприкінці квітня та на початку травня.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Київ затопило, фото Факти

Нагадаємо, діставайте мангал і на природу: коли в Україну прийде справжнє тепло - чекати залишилося недовго

Раніше ми писали про те, що бізнес у Криму, який всі 9 років наповнював бюджет Росії: журналісти розкрили правду про Гетьманцева