Один із найбільших українських банків Monobank, який користується великою популярністю серед користувачів сучасних телефонів через свою програму, опинився у дуже незручній ситуації. Справа в тому, що українці стали помічати на своїх рахунках борги за фінансові операції, яких ніколи не робили.

Цього разу українець розповів про неприємну історію, яка сталася з його дружиною. Дійшло до того, що банк надіслав жінці справжній паперовий лист.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню від незадоволених клієнтів Monobank на порталі Minfin, у розділі для відгуків.

Monobank, скріншот: YouTube

"Шахраї зареєструвалися в Моно під особистими даними дружини, але номер телефону було вказано іншого оператора. Зняли кошти, потім на адресу дружини надійшов лист від банку, в якому зазначено сплатити борг у сумі 5633 грн."

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Вона зверталася до "фахівців банку", у неї взяли всі дані для перевірки. Згодом, після перевірки голосу і так далі виявилося, що насправді вона не має відношення до цього боргу, але борг списувати Монобанк не хоче.", — поділився ситуацією українець.

Відгук невдоволеного клієнта Monobank, скріншот: Minfin

Однак у коментарях користувачі вирішили висловитися із цього приводу. Люди не розуміють, як можна зареєструватися в банку і зняти за іншу людину готівку, знаючи лише ПІБ людини, її ІПН та місце прописки.

Нагадаємо, платити по-новому: газопостачальники попередили про зміни у платіжках.

Раніше повідомлялося, що українцям дозволять користуватися заарештованими рахунками: які будуть обмеження.

Також, арешт на ваші гроші можуть накласти за лічені хвилини.