Один із трьох найбільших українських мобільних операторів компанія "Київстар", яка користується популярністю серед мешканців центральних областей, а також мешканців столиці, продовжує підносити своїм абонентам неприємні "сюрпризи".

Цього разу українець розповів, як у тарифі, що діє на контрактній основі, оператор підняв абонплату – одразу на 50 гривень. Також чоловік розповів, що за умовами контракту додатки не тарифікуються, і ними можна користуватися безкоштовно, але насправді щодня пропадає до 2 гігабайт.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного абонента компанії "Київстар" на порталі для відгуків Otzivua.

"Київстар", скріншот: YouTube

"Нікому не раджу підключатися до "Київсрару"! У мене контракт тариф смарт. По-перше - підняли без відома розмір абонплати на 50грн. По-друге, у тарифі є послуга відео на ходу. І багато додатків не тарифікуються. Але вони собі крадуть гігабайти і навіть не соромляться!

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

По-третє, дзвонив до оператора 2 рази і 2 рази переписувався в чаті. Пояснив ситуацію, а вони у відповідь вішають тобі локшину на вуха, що це додатки у фоні, погода та інші сеанси, які знімають 2гб на день! Я вибачаюсь але це п*здец!!! Огидний оператор, краще перейти до іншого, дешевше буде!!!", - розповів незадоволений абонент компанії "Київстар".

Відгук невдоволеного абонента "Київстар", скріншот: Minfin

Нагадаємо, у абонента Київстар безпідставно списують кошти та годують обіцянками: технічний збій.

Раніше повідомлялося, Lifecell нараховує деяким українцям безкоштовні хвилини та гігабайти: перевірте, чи є у списку.

Також, дешевше нікуди: Київстар, lifecell та Vodafone показали найвигідніші тарифи.