Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", який відомий своєю агресивною політикою щодо нав'язування карток одержувачам бюджетних виплат, продовжує подавати неприємні "сюрпризи" своїм клієнтам.

Цього разу дуже уважний клієнт банку зауважив, що з його рахунку, який був при цьому нульовим, зникли одразу 10 гривень. У підсумку на рахунку українця опинилося "-10 гривень".

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Ощадбанку" на порталі Minfin, у розділі для відгуків.

Ощадбанк Фото: скрін youtube

"З якого дива знімається комісія за послугу смс інформування на карту (кредитну) яка навіть не активована? Рахунок з 0.00 став раптом -10.00. Або це щоб далі нараховувати додаткові відсотки за неіснуючий борг????"", - поділився своєю неприємною ситуацією незадоволений клієнт.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Відгук невдоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Також, заради справедливості, варто відзначити той факт, що користувачі порталу Minfin вирішили прокоментувати цю ситуацію. Є навіть версія, що цією відбувся збій у роботі системи банку, і нібито гроші незабаром повернуть.

Ось що пишуть люди: "Чому 10 грн? Тому що з першого серпня смс-інформування коштує 10 грн, замість раніше 7 грн"; "Такий самий випадок. Повісили борг -10. Картою не користуюся. Що за!!!"; "Відбулося помилкове списання. Протягом двох тижнів банк поверне кошти. Клієнтам буде інформаційне повідомлення про помилкове списання комісії та її повернення найближчим часом".

Коментарі до відгуку, скріншот: Minfin

Нагадаємо, чи вистачить Україні газу, щоб забезпечити населення теплом: у "Нафтогазі" розповіли про підготовку до нового сезону.

Раніше повідомлялося, псевдо-співробітники "Ощадбанку" безкарно грабують українців серед білого дня: як працює схема.

Також, дві важливі зміни: що чекає на клієнтів "Ощадбанку".