Незабаром в Україні може статися нове подорожчання багатьох товарів через підвищення цін на електроенергію для бізнесу. Таким прогнозом ділиться голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко у своєму телеграм-каналі.

Голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький нещодавно заявив, що у певні години Україні не може залучати імпорт через цінові обмеження. Тому доводиться брати дорожчу аварійну допомогу. За його словами, регулювання на ринку електроенергії необхідно виправити і для цього необхідні рішення регулятора.

Електроенергія Фото: скрін youtube

Олег Попенко вважає, що слова Володимира Кудрицького можуть означати, що вже восени знову будуть переглянуті тарифи на електроенергію для підприємців. Якщо це станеться, то "удар" відчують і прості українці, адже станеться стрибок цін на продукти та інші товари.

Електроенергія Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

"Це означає одне, що на ринку електроенергії в Україні чекатиме підвищення тарифів вже восени 2023 року для бізнесу, що безпосередньо вплине на вартість більшості товарів та послуг в Україні", - зазначив Олег Попенко.

Пост Олега Попенка. Фото: скрін telegram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, чи вистачить Україні газу, щоб забезпечити населення теплом: у "Нафтогазі" розповіли про підготовку до нового сезону.

Також наш портал інформував, "Не брехатимемо": міністр енергетики без прикрас розповів, що чекає українців майбутньої зими.

Крім того, ми писали, терпіти відключення світла чи змиритися з підвищенням тарифу: українцям доведеться обрати одне з двох.