Для всіх наших шановних та дорогих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками по комуналці, є дуже показовою новиною. Справа в тому, що компанія "Нафтогаз" озвучила заяву щодо тарифів і реквізитів для оплати рахунків.

У компанії уточнили, як можна платити за доставку газу в Київській області за платіжками, які прийдуть за підсумками вересня.

Про це стало відомо завдяки коментарям у мережі Facebook від представників компанії "Нафтогаз".

"Нафтогаз", скріншот: YouTube

"За газ та доставку завжди платила онлайн, друкованих рахунків на руки не було. Доставка через 104, газ на сайті Нафтогазу. Скажіть, Київська обл. за доставку газу за серпень платить ще за старими реквізитами облгазу ГРС? А за вересень потім де платити? Чи зроблять в особистому кабінеті Нафтогазу функцію оплати доставки?" - запитала клієнтка.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

У компанії наголосили, що згаданий сервіс 104.ua більше не актуальний у Київській області. Тобто передавати свідчення лічильників газу через нього не потрібно.

При цьому особисті рахунки клієнтів АТ "Київоблгаз", тариф на розподіл газу, банківські реквізити на оплату залишаються незмінними.

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Оплату за послуги розподілу газу необхідно провадити до 20 числа поточного місяця. Переплата перед АТ "Київоблгаз" зберігається та може бути використана як оплата майбутніх періодів.

"Нафтогаз", скріншот: YouTube

"Змінюються тільки методи передачі показань лічильників. З 1 по 5 число кожен місяць зробити це можна в особистому офісі gas.ua натиснувши кнопку "Передати показання", в чаті GASUA у вайбер, телеграм та месенджері Фейсбук, також натиснувши кнопку "Передати показання", - Додали в Нафтогазі.

Нагадаємо, стосується всіх споживачів: "Нафтогаз" звернувся до українців щодо оплати рахунків.

Раніше повідомлялося, "Нафтогаз" обіцяв знижки на газ, але нараховує їх не всім: українці почали скаржитися - пояснили в компанії.

Також, батареї будуть давати відчутно більше тепла: три лайфхаки, які не дадуть замерзнути взимку.