Українцям стало легше дозволити собі деякі м'ясні продукти. Супермаркети зменшили ціни на ковбасу, сосиски та сардельки. Скільки вдасться заощадити, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

Популярна м'ясна продукція не так боляче вдарить по гаманцях українців, оскільки цінники на деякі позиції значно знизилися.

Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на ковбасу

Ковбаса копчена "Алан Брауншвейзька" в середній коштуватиме українцям 739,37 гривні за кілограм. Цінник все ще "космічний", але при цьому на 20 гривень нижчий, ніж минулого місяця.

Ціни на ковбасу. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Ціни на сосиски

Сосиски "Бащинський" філейні в середньому продаються по 216,20 гривні за кілограм. Місяцем раніше середня вартість продукту була помітно вищою – 227,87 гривні за кіло. Найнижчий цінник на сосиски зафіксований у мережі Varus – 194,90 гривні за кіло, а у Megamarket найвищий – 234,70 гривні за кіло.

Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін

Ціни на сардельки

Середня вартість сардельок "Алан Женевські із сиром" обрушилася з 344,18 до 302,33 гривні за кілограм. Водночас вельми приємно подешевшали сардельки "Ятрань молочні" - з 115,85 до 104,90 гривні за кілограм.

Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, щоб смачно поїсти залазити в борги не доведеться: як змінилися ціни на рис, курятину та ковбаски.

Також наш портал інформував, можна себе побалувати: ціни на сало, житній хліб та яйця вже не так сильно вдарять по гаманцю.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, з "худим" гаманцем у супермаркеті робити нічого: як змінилися ціни на популярні консерви.