Для мешканців Криворізького району, які є внутрішньо переміщеними особами і потребують фінансової підтримки, є гарна новина. У рамках проєкту «Багатосекторальна гуманітарна підтримка постраждалих від війни», реалізованого ГО «Центр соціального партнерства «Перспектива» спільно з Mercy Corps і за підтримки уряду Великої Британії, оголошено реєстрацію на багатоцільову грошову допомогу.

Ця допомога доступна для ВПО, які зараз проживають у місті Кривий Ріг та Криворізькому районі Дніпропетровської області. Перегляньте, чи підходите ви під один з наступних критеріїв:

Людина, яка тримає гаманець із грошима

Кожна особа з домогосподарства може отримати 3 600 грн на місяць протягом трьох місяців, тобто загалом 10 800 грн. Якщо у вашій родині 5 або більше осіб, загальна сума допомоги становитиме 54 000 грн.

Для реєстрації заповніть форму за посиланням. Пам'ятайте, що реєстрація не гарантує отримання допомоги. Пріоритет надаватиметься тим, хто найбільше постраждав від бойових дій і не отримував допомоги раніше.

Допомога надається безкоштовно, тому ніхто не має права вимагати від вас гроші чи послуги в обмін на допомогу.

Якщо у вас виникли питання, скарги або побажання, звертайтеся на електронну пошту info@cspperspectiva.org або телефонуйте на гарячу лінію за номером 098 07 07 646.

Нагадаємо, Мікрокредити для бізнесу: як швидко отримати гроші на розвиток

Раніше ми розповідали, що Селянам виплатять гроші за кожен гектар: коли почнуть давати допомогу

Також, Починати треба вже зараз: як українцям забезпечити безбідну старість