Девелоперська компанія "Нова Слобідка" замовила опитування громадської думки серед сусідів їх майбутнього житлового комплексу на Микільсько-Слобідській 7-9, щоб дізнатись у що саме буде правильно інвестувати виділені компанією 50 млн грн. Дослідження проводила соціологічна компанія Ю.С.С..

За словами заступника директора компанії Ю.С.С. Олексія Біловола, як свідчить опитування, жителі Микільської слобідки найбільше хотіли би бачити у парку нові бесідки, павільйони та навіси (52,5%), дитячі майданчики (32,7%), доріжки для велосипедистів (31,4%) та зону для вигулу собак (30,9%).

"Майже 90% людей переконані - парк потрібно покращувати й лише 7,5% опитаних цілком задоволені теперішнім його станом", - зазначив соціолог.

Популярные статьи сейчас

Заплатите от 17 000 до 51 000 грн: украинцев предупредили о штрафах с 1 апреля

Готовьте кошельки: украинцам через считанные дни повысят тарифы на коммуналку, что подорожает

Изменение цены на электроэнергию: в НКРЭКУ сделали заявление для потребителей

Показатели счетчика уже не аргумент: украинцев заставляют платить за свет больше, чем "накрутили"

Показать еще

З повними результатами дослідження можна ознайомитись за посиланням

Своєю чергою, власник "Нової Слобідки" Олександр Стельмащук повідомив, що спираючись на це дослідження, а також після численних зустрічей із місцевими мешканцями компанія дослідила основні проблеми мікрорайону та пропонує місцевій громаді долучатись до діалогу, щоб разом визначити куди буде найкраще інвестувати виділені компанією 50 млн грн.

"Ми готові якнайшвидше укласти з громадою соціальний договір про розподілення наших інвестицій у мікрорайон", - підкреслив власник "Нової Слобідки"

Серед можливих шляхів освоєння інвестицій Олександр Стельмащук компанії називають облаштування пляжу, чистку піску, будівництво велодоріжок, будівництво спортцентру з майданчиками для різних видів спорту, побудувати басейн, криту ковзанку тощо.

Він також додав, що у "Новій Слобідці" чудово розуміють, що місцеві мешканці краще за будь-кого розуміють, що саме потрібно мікрорайону, тому ми, спираючись на міжнародний досвід у царині облаштування просторів для відпочинку плануємо якнайкраще облаштувати територію навколо нашого майбутнього ЖК.

"Для нас важливо, щоб не лише майбутні жителі ЖК, а і нинішні мешканці мікрорайону могли жити у комфортному просторі", - додав він.