Прикрий інцидент 15 червня у столиці спіткав вагітну жінку. На неї напали злодії циганської національності і витягли з її сумки особисті речі. Все сталось на зупинці трамвая "Національний Авіаційний університет".

При виході з трамваю жінку оточила група із 7 людей ромської національності та витягнули з сумки зарядний пристрій - powerbank. Після цього жінка почала кричати. Про це повідомляє "Київ Оперативний".

"При виході із трамвая жінку оточили група з 7 чоловік циганської національності і витягли з сумки зарядний пристрій (powerbank), після чого жінка почала кричати. Жінка сказала, що викличе поліцію, після чого пристрій їй віддали", - йдеться в повідомленні.

Вагітна жінка викликала поліцію і водночас відчайдушно тримала одну циганку за футболку, бо всі інші швидко втекли, крім чоловіка 40 років. Цей неадекват з усієї сили штовхнув вагітну в плече.

Правоохоронці затримали зловмисників поблизу Індустріального мосту. Через 3 хвилини з вагітною жінкою зв'язалися патрульні і попросили приїхати на місце затримання і вказати хто саме це був.

Популярні новини зараз

У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою

"За день виконують норму в 2-3 місяці": ТЦК знайшли "золоту жилу" для мобілізації

Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють

Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення

Показати ще

Табір ромів у Підвиноградові

Потерпіла зателефонувала своєму чоловікові і вони разом попрямували до місця затримання, де були упізнані злодії. Вже у відділенні жінка написала заяву.

"З циган було взято пояснення. Після нетривалої паперової тяганини всіх ромів відпустили. Начебто відкрито кримінальне провадження. Як відомо, цигани приїхали з Берегово (Закарпатська область)", - підсумували в "Київ Оперативний".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вони ж не всі поголовно злодії. Ось вчора на синій гілці метро у вагон увійшла слов'янська пара з якою конструкцією (як коляска тільки сплюснутий і вузька ) і з дитиною на руках . Так їм місце поступилися (я в шоці!)циганка своїх дітей посунула на одну сторону крамниць , і увійшов тато сів з дитиною на звільнене місце навпроти .... чесно не очікував ... з наших ті ,хто сиділи навіть не поворухнулися . Я їхав стоячи якщо що 😂😂", " Результат, у жінки стрес, у чоловіка стрес, витрачено купа ресурсів платників податків, а Ромів відпустили, тим самим переконавши їх в тому що можна займатися цим і далі. А це кримінальна справа замнеться за терміном давності. Кажу з власного досвіду", - пишуть кияни, коментуючи жорстоке відео.

Нагадаємо, У Києві побили і пограбували жінку

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Львові банда невідомих скоїла жорстокий напад на трьох іноземців