В соцмережі з'явилось відео про свавілля циган, які орудують на центральному залізничному вокзалі Києва.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.znaj.znaj&hl=ru) або IOS (https://apps.apple.com/ua/app/znaj-ua/id1473938906?l=ru) і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Київький залізничний вокзал - місце перетину багатьох національностей. Цього разу героями стали роми, що безсовістно обкрадають пасажирів. Як відомо, на вокзалі в Києві кожного дня бувають тисячі пасажирів, а отже, плацдарм для злочинних дій безмежний.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Цього разу небайдужі оприлюднили кадри, на яких чітко видно, як циганки залізли до сумки юнака. Другий хлопець помітив небезпеку і кинувся на допомогу. Він спіймав жінку і почав тягнути до власника сумки, але в цей час на нього накинулись подруги циганки. Украдені речі вдалося повернути власникові.

"Знову Центральний залізничний вокзал Києва та знову дами ромської національності. На цей раз вони залізли в сумку хлопцеві і це побачив інший хлопець (високого зросту). Той, що побачив, зловив злодійку і почав тягнути до потерпілого. В цей час на нього накинулися інші "дами". На щастя для потерпілого, вдалося повернути вкрадене. Довго ще таке буде продовжуватися на вокзалі?",- йдеться у коментарі до відео.

Нагадаємо, на столичному вокзалі цигани пограбували керівника делегації ВР у ПАРЕ народного депутата Володимира Ар’єва.

Також Знай.ua писав, циганки полюють за рюкзаками людей, які спускаються в підземний перехід, і на зупинці маршруток.

Раніше Знай.ua інформував, що на Львівщині вчора, 30 липня, чоловік зухвало напав на дитину і відібрав у неї мобільний телефон.