В Києві біля посольства Туреччини стався напад на активістів, які вийшли на акцію протесту, повідомляється у соціальних мережі.

Як повідомляється, кілька десятків активістів влаштували під посольством акцію протесту проти військової операції Туреччини на півночі Сирії, яку вважають геноцидом курдів. Згодом з території посольства вийшли невідомі, які почали рвати плакати, а одну з активісток вдарили по обличчю.

Правоохоронці, які приїхали на місце, почали розпитувати активістів, чи була їх акція санкціонованою. Не затримали нападників і представники Національної гвардії, які були поблизу посольства.

Нагадуємо, що у Луганській області представники “Національного корпусу” та ветерани полку “Азов” протестували проти розведення військ на Донбасі.

Як повідомляв портал Знай.ua, до скандальної телефонної розмови Зеленського та Трампа причетні понад 20 як американських, так і українськіх чиновників.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський прокоментував публікацію стенограми його розмови з президентом США Дональдом Трампом. За його словами, він думав, що Білий дім опублікує лише слова Трампа.