У Києві після новорічної ночі зникла жінка - поліція розшукує Єлизавету Бродацьку, яка 3 січня 2020 року пішла з дому і досі не повернулася.

Про це повідомляє Dtp.kie.ua.

За інформацією правоохоронців, жінка зникла в Подільському районі столиці. 7-го січня її телефон вдалося запілінгувати в Дарницькому районі Києва, однак саму Єлизавету розшукати не вдалося.

Особливі прикмети: зріст близько 160 см, світле коротке волосся, очі карі. Була одягнена в чорну куртку, чорно-сірі джинси, чорні черевики. При собі мала чорну сумку з паспортом на ім'я Бродацької Єлизавети Олександрівни.

У Києві зникла жінка, фото: Dtp.kie.ua

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Всіх, кому що-небудь відоме про місцезнаходження Єлизавети, прохання повідомити про це її матері - Ірині Сірій, тел:063 176 54 02", - кажуть правоохоронці.

Нагадаємо, під Запоріжжям сумний і одинокий українець знайшов спосіб розважитися з копами.

Як повідомляв Знай.uа, ще одне жорстоке вбивство сталася на Рівненщині. Так, у селі Перемиловка хлопець вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кілька сотень гривень.

Знай.uа писав, Києві повідомили про підозру 41-річного чоловіка, який розбещував дітей. Так, за даними копів, педофіл знайомився з дітьми у соцмережах входив у довіру і починав розпусне листування, надалі плануючи зносини.