Дівчаток, яких знайшли вбитими в шафі орендованої квартири у Києві, перед смертю довго і жорстоко катували. Про це розповіли батьки загиблих, інформує інтернет-спільнота dtp.kiev.ua.

Як розповіли батьки 19-річної Марії Каминіної, тіло їхньої дитини виглядало жахливо: у порізах, побоях та крові. В районі серця було колоте поранення. На обличчі, ногах і руках – тонким шаром зрізано шкіру. Крім того, ножем було розрізано шкіру під оком. Усього на тілі було до півсотні поранень, крім того – перерізане горло. За словами матері, у Марії з шиї зрізали «величезний шмат шкіри з м’ясом», через рану було видно шийні хребці.

Також у батьків є підозра, що їхню дочку ґвалтували – її рука була вигнута під неприроднім кутом. Батько дівчини зізнався, що ніколи не зустрічав більшої жорстокості, та вважає, що катування тривали понад годину – занадто багато ран на тілі.

“Таке зробити з людиною за годину неможливо. Акуратно зрізана шкіра з обличчя і тіла. Це могла зробити або акуратна жінка, або хірург. На шиї зрізана шкіра. На лівій руці шкіра звисала. На ногах було видно чоловічу руку – шкіру рубали по живому”, – зазначив він, додавши, що рани були несмертельними, і Марія намагалася опиратися своїм катам – про це свідчать сліди від рук на її тілі.

Батьки також розповіли, що дівчину «під кінець, ймовірно, взяли за волосся, і зрізали з м’ясом до хребця шкіру з волоссям. Там нема великих судин, тому Марічка ще була жива». Вбивці також викололи дитині око – «замість очка у дочки місиво». Після цього її вдарили по голові, проломивши череп.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Скрін, dtp.kiev.ua.

Матір 16-річної Єви Лисенко, другої жертви катів, каже, що хотіла б знати, «за що поплатилися ці діти». Вона додала, що кинулася шукати Єву, бо відчувала недобре. У морзі, куди її запросили правоохоронці, вона одразу впізнала дитину, бо та була не сильно спотворена. Марія перебувала у значно гіршому стані.

“Нас із чоловіком спіткало велике горе. Нашу єдину дочку вбили по-звірячому. Перед тим її ще катували. Ми хочемо знати, хто це зробив, за що і чому її знайшли в тій проклятій квартирі в шафі. Я жила в селі, а Марічка в Києві… Вона постійно була на роботі, і не могла приїхати… Без неї життя втратило будь-який сенс, в душі повна порожнеча. Нас немає”, – зізнаються вбиті горем батьки.

Нагадаємо, що подвійне вбивство дівчат у Києві: господиня квартири смерті озвучила версію, яку "відфутболили" копи.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одесі працівниця школи, щоб заспокоїти підлітка, спочатку підвищувала голос, а потім грубо смикала його за руку, щоб хлопець не хотів йти до вбиральні.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові 11-річний хлопчик спробував покінчити життя самогубством, щоб привернути увагу матері.