У Києві стався скандал на концерті вінницького гурту Space of Variations, на розігріві в якого виступав гурт Vnature – колектив, що складається з підлітків 14-16 років. Про подробиці інциденту розповіли у виданні «Слух».

Зазначається, що концерт відбувався 8 лютого у столичному клубі BINGO. Під дчас розігріву між музикантами гурту Vnature та глядачами спалахнула сварка.

Причиною сварки стали нецензурні вирази, які дозволяли собі вокалісти гурту: вони влаштували між собою імпровізований батл, під час якого один із них дозволив собі образити матір іншого. Глядачі не оцінили такого повороту і почали принижувати та матюкатися на виконавців. Дісталося вокалісту і за зовнішній вигляд – він виступав у одязі всіх кольорів веселки, нагадуючи прапор ЛГБТ-спільноти.

Врятувати ситуацію спробував вокаліст Space of Variations Дмитро Кожухар, який вийшов на сцену та попросив публіку поблажливо ставитися до підлітків, що дозволили собі зайвого. Незадоволеним він запропонував повернути гроші за квиток. Вокаліст Vnature, який спровокував конфлікт, також вибачився перед глядачами.

Однак публіка не дала молодому гурту успішно закінчити виступ, а після концерту охочі «начистити їм пики» чекали хлопців під клубом. Підлітків довелося виводити через чорний хід.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.