У Києві правоохоронці під час патрулювання вулиць помітили на дорозі неадекватного водія. Чоловіка за кермом Volkswagen заносило зі сторони в сторону.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

В Києві у неділю, 8 березня на вулиці Бестужева правоохоронці помітили підозрілого водія. Відомо, що чоловіка на автомобілі Volkswagen заносило зі сторони в сторону, при цьому чоловік надто інтенсивно гальмував, без відповідної на то потреби. Правоохоронці зупинили водія, бо імовірно він міг бути під впливом наркотичних речовин чи в стані алкогольного сп'яніння.

Скріншот з відео


Відзначимо, що піч час затримання чоловік неодноразово намагався втекти з місця пригоди. Спочатку він намагався це зробити на авто, а потім кинув авто і побіг. Київським правоохоронцям вдалося затримати чоловіка та доставити до найближчого поліцейського відділку до з'ясування всіх обставин.

Скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз

Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Показати ще

Нагадаємо, 5 березня у Борисполі озброєний чоловік протаранив два автомобілі, після чого виліз з авто і приставив до своєї скроні пістолет.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Лісовому масиві в маршрутці чоловік ударив дівчину просто в обличчя, розбивши при цьому їй ніс.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві чоловік вліз у розбірки з іноземцями та отримав кулю в обличчя.