У Києві співробітник кур'єрської служби закидав клієнтку дивними повідомленнями і перелякав дівчину до напівсмерті. Молодий чоловік доставив їй замовлення і отримав оплату, а потім почав писати повідомлення з «компліментами». Про це пише ТСН.

Дівчина розповіла про ситуацію в соцмережах, а також кореспонденту ТСН. Вона зробила замовлення, а після доставки молодий чоловік почав писати їй СМС про те, які у неї гарні ноги і питати, теплим був салат. Ці повідомлення налякали клієнтку, так як вона була вдома одна.

Повідомлення кур'єра Фото: скріншот ТСН

Дівчина зазначила, що в службу підтримки звернулася не відразу. Вона боялася, що молодий чоловік повернеться, знаючи її адресу. Зателефонувала лише вранці 17 червня. Там їй повідомили, що скаргу передадуть співробітникам, які працюють з кур'єрами, і вирішать цю проблему.

Дівчина попросила не називати службу доставки, так як вона вважає, що назва компанії не має відношення до конкретного працівника.

Популярні новини зараз

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Варто відзначити, що в Києві нахабний злодій з кавовим стаканчиком обчистив магазин і продавця, поки той займався викладкою товару. чоловік зайшов за прилавок і забрав із шухляди якісь речі. Камера зафіксувала обличчя грабіжника, а користувачі мережі зробили його відомим.

Крім того, в Києві можуть послабити карантин для цього вже є всі підстави. До такого висновку підводить показник кількості заражених на кожні 100 тисяч чоловік. У столиці він впевнено знижується.

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві нахабний злодій обікрав магазин на очах у продавця.

Знай повідомляв, що Київ може вийти з карантину.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві завершили досудове розслідування смерті двох дівчат в орендованій квартирі.