Хоч до сезону ще далеко, але українці вже можуть скуштувати кавуни та дині, які пропонуються на полицях великих супермаркетів. Втім, таке задоволення обійдеться в пристойну суму. Про це повідомляє портал "Хвиля" з посиланням на дані сайту gotoshop.ua.

Під кінець травня цінники на кавуни та дині в Україні дуже високі, тож порадувати себе баштанними культурами зможуть далеко не всі.

кавун, скріншот з відео

Так, станом на 27 травня вартість кавуна у супермаркетах стартує від 49,90 гривні за кілограм у мережі "ЕкоМаркет" і досягає 61,90 гривні за кіло у мережі Ашан. У супермаркетах "Новус" кавун пропонується за ціною 59,99 гривні за кіло.

Ціни на кавун. Фото: скрін gotoshop.ua

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Водночас диня пропонується за ще вищими цінами. У мережі "Новус" цінники на диню становлять від 89,99 до 99,99 гривні за кіло, залежно від сорту. У мережі "Ашан" кіло дині коштуватиме 114 гривень за кіло. При цьому жовта диня продається набагато дорожче за 169 гривень за кілограм.

Ціни на диню. Фото: скрін gotoshop.ua

До речі, цінові рекорди у травні б'є і малина. Так, популярну літню ягоду пропонують на столичних ринках за нечувані гроші – від 1500 до 2000 гривень за кілограм.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні різко впали ціни на полуницю, але "акція" може швидко закінчитися: коли чекати на подорожчання.

Також наш портал інформував, печериці, помідори та болгарський перець: супермаркети порадували зниженням цін, скільки можна заощадити.

Крім того, ми писали, потрібно дочекатися літа: в Україні прогнозують суттєве зниження цін на популярний овоч.