Після скандалу із дороговартісними овочерізками та барабанами, в укриття Дніпровського району столиці закупили очисники повітря з вбудованим іонізатором по 30 тисяч гривень за штуку.

Про це повідомив голова комісії Київради з питань регламенту, депутатської етики та запобігання корупції Леонід Ємець.

перевірка укриттів Києва

"Чого вам ще не вистачає в укриття? Після барабанів і крутих овощерізок? Є такий девайс, для модних офісів, — називається "очисник повітря з вбудованим іонізатором". Це коли у гендиректора в кабінеті вже все є, і хочеться, щоб не як у всіх, а трошки краще! Ну і коштує такий девайс відповідно — 30 тисяч грн за штуку. Так, Дніпровська РДА знову попереду всіх — 50 таких штук в укриття! На 1 млн 600 тисяч. В той час, як в інших укриттях грибок на стінах і умови, непридатні для перебування", - обурений він.

Тендер на очистители для воздуха. Фото Prozzoro


Ємець уточнив, що Дніпровська РДА закупила 50 таких девайсів на загальну суму 1 мільйон 600 тисяч гривень.

Популярні новини зараз

"Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку

Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей

Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик

Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"

Показати ще

Тендер на очистители для воздуха. Фото з вільних джерел

"Sharp FP-J80EUW оснащений датчиками пилу, вологості, температури та освітленості, які в поєднанні з автоматичним режимом забезпечують чисту атмосферу у вашому домі. Пристрій оснащений дисплеєм, на якому легко зчитується інформація про рівень PM 2.5, чистоту повітря, рівень пилу і запаху, рівень вологості, температуру і споживання енергії. Крім того, очищувач оснащений індикаторами роботи технології Plasmacluster, роботи режиму автоматичного іонного душу Auto Clean, роботи режиму точкового обдування Plasmacluster, а також швидкості роботи вентилятора та обслуговування фільтра."- додав чиновник.

Нагадаємо, ми писали, що для київських укриттів закупили електросковорідки по 720 тисяч грн: готувати запросять Гордона Рамзі?

Як повідомляв "Знай.ua" київські чиновники закупили для укриттів овочерізки на 1,5 млн грн: "Чого вам ще не вистачає?"