На сніданок до ранкової чашки кави або чаю можна приготувати багато смакот, але бананові оладки однозначно стануть безпрограшним варіантом, який сподобається всім.
Структура оладок із стиглих бананів виходить ніжною та повітряною, а смак неймовірним. Процес приготування є максимально простим і не вимагає особливих кулінарних навичок. Продукти розраховані на невелику порцію, тому варто враховувати всіх членів сім'ї.
Інгредієнти для бананових оладок:
- 2 яйця;
- 2 банана;
- 100 г вівсяних пластівців;
- 2 ст. л. меду;
- олія для смаження.
Приготування:
Нічого повертати не потрібно: податкова скасує українцям всі борги, але є умова
Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО
Мобільний зв’язок - лише з паспортом: українцям готують нові правила, інакше заблокують SIM-карту
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
- Спочатку збийте яйця із цукром. Краще використовувати блендер чи міксер, буде швидше, ніж віночком. Додайте вівсяні пластівці, мед та банани, перебийте масу до однорідності.
-
Розігрійте сковороду з товстим дном та антипригарним покриттям. Налийте в неї олію і ложкою викладайте порції тесту на розпечену поверхню.
- Як тільки оладки підрум'яняться, переверніть їх на інший бік. Смажте вироби на помірному вогні під кришкою.
Такий сніданок краще подавати до гарячого чаю чи кави, а також з будь-якими добавками – джемом, ягодами, сметаною, йогуртом чи розтопленим шоколадом.
Нагадаємо, що вистачить тринькати гроші на склянки американо: домашній рецепт чайного напою латте.
Раніше ми повідомляли про смачний "смугастий" пиріг, для якого не потрібні яйця: рецепт для лінивих.
Також, не поспішайте викидати вчорашній хліб: ситний рецепт хрумких гарячих бутербродів з ковбасою та сиром.