В Україні певні категорії громадян мають право на різні пільги, зокрема на комунальні послуги. На facebook-сторінці Пенсійного фонду зробили важливу заяву для пільговиків.

Українців, які отримують пільги, попередили, що у разі зміни паспорта їм обов'язково потрібно повідомити про зміни органи Пенсійного фонду. Відповідну вимогу закладено у законодавстві.

ПФУ. Фото: скрін youtube

"Облік пільговиків ведеться в Реєстрі осіб, які мають право на пільги, шляхом формування на кожного персональної облікової картки. У разі зміни паспорта необхідно внести відповідні зміни до створеної персональної облікової картки пільговика", - йдеться у повідомленні.

Фахівці ПФУ уточнили, що для коригування інформації одержувачам пільг надається 30 днів.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

ПФУ. Фото: скрін youtube

У 30-денний термін необхідно повідомляти про зміни та одержувачам житлових субсидій. Інформувати органи ПФУ необхідно за зміни складу сім'ї, розміру доходу, зміни місця проживання або умов надання комунальних послуг.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, субсидії 2024 року: українцям доведеться оформлювати додаткові довідки, нові вимоги ПФУ.

Також наш портал інформував, не лише втратите стаж, а й не отримаєте пенсію: у ПФУ попередили українців – перевірте уважно.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, за стаж тепер "платимо" більше: що змінилося в тарифах на пенсійні внески в Україні.